Hostel

Urban House Copenhagen by Meininger

Comfortabel en betaalbaar hostel, vlakbij het hippe Kødbyen en het centraal station, met ook knusse tweepersoonskamers in hun gamma (Kopenhagen, Denemarken)

Denemarken / Kopenhagen


Hoewel Urban House een hostel betreft, beschikt deze accommodatie toch niet alleen over slaapzalen. Er zijn ook eenvoudige, doch geriefelijke tweepersoonskamers met eigen badkamer aanwezig. De gelijkvloerse verdieping herbergt een grote, gezellige bar met trendy inrichting. Iedere avond organiseert men er een happy hour. Een welgekomen initiatief, wetende dat een pintje Carlsberg ‘van achter de hoek’ hier al snel 7 Euro kost… ’s Ochtends wordt in de bar ook een bescheiden ontbijtbuffet geserveerd, waarbij men volop inzet op het gebruik van duurzame, plasticvrije materialen. Urban House is voorts voortreffelijk gelegen aan de achterzijde van het centraal station. Perfect dus indien je per trein naar Kopenhangen afreist. Kødbyen en Tivoli liggen elk slechts enkele straten van het hostel verwijderd, maar ook de rest van de Kopenhaagse binnenstad ligt op wandelafstand. Urban House is dan ook een absolute aanrader om comfortabel en tegelijkertijd betaalbaar in de Deense hoofdstad te overnachten.


Ik betaalde voor de tweepersoonskamer met eigen badkamer gemiddeld 106 Euro per nacht (inclusief belastingen en toeslagen, exclusief ontbijt), wat naar Deense normen een best wel aanvaardbare prijs is. De prijzen liggen hoger in het weekend dan in de week. Tegen een toeslag kan je er ook ontbijten. Bij mijn bezoek betaalde men er voor het ontbijt 75 Deense Kronen (± 10 Euro) per persoon per dag, ter plaatse aan de bar te reserveren.

Het centraal station van Kopenhagen (København H) ligt op amper 100 meter van Urban House.


meininger-hotels.com/en/hotels/copenhagen/hotel-copenhagen-urban-house


Meer in Kopenhagen

0 reacties op “Urban House Copenhagen by Meininger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: