Urban House Copenhagen by Meininger in Kopenhagen exterieur
Denemarken Getest Logeren Stad

Urban House: Hippe hostel in Kopenhagen

Comfortabel en betaalbaar hostel, vlakbij het hippe Kødbyen en het centraal station, met ook knusse tweepersoonskamers in hun gamma (Kopenhagen, Denemarken)

Een leuk adresje in Kopenhagen, overal dichtbij

Welkom bij Urban House Copenhagen by Meininger, een hippe hostel in Kopenhagen! Hoewel een hostel, beschikt deze accommodatie toch niet alleen over slaapzalen. Er zijn ook eenvoudige, doch geriefelijke tweepersoonskamers met eigen badkamer aanwezig. De gelijkvloerse verdieping herbergt een grote, gezellige bar met trendy inrichting. Iedere avond organiseert men er een happy hour. Een welgekomen initiatief, wetende dat een pintje Carlsberg ‘van achter de hoek’ hier al snel 7 Euro kost…

Last updated on juli 11th, 2023

‘s Ochtends wordt in de bar ook een bescheiden ontbijtbuffet geserveerd, waarbij men volop inzet op het gebruik van duurzame, plasticvrije materialen. Urban House is voorts voortreffelijk gelegen aan de achterzijde van het centraal station. Perfect dus indien je per trein naar Kopenhangen afreist. Kødbyen en Tivoli liggen elk slechts enkele straten van het hostel verwijderd, maar ook de rest van de Kopenhaagse binnenstad ligt op wandelafstand. Urban House is dan ook een absolute aanrader om comfortabel en tegelijkertijd betaalbaar in de Deense hoofdstad te overnachten.

Bar van Urban House Copenhagen by Meininger in Kopenhagen
Bar
Tweerpersoonskamer bij Urban House Copenhagen by Meininger in Kopenhagen
Tweepersoonskamer met eigen badkamer
Urban House Copenhagen by Meininger in Kopenhagen badkamer
Badkamer

“Kødbyen en Tivoli liggen elk slechts enkele straten van het hostel verwijderd, maar ook de rest van de Kopenhaagse binnenstad ligt op wandelafstand.”

Hoeveel betaal je voor Urban House?

Ik betaalde voor de tweepersoonskamer met eigen badkamer gemiddeld 106 Euro per nacht (inclusief belastingen en toeslagen, exclusief ontbijt), wat naar Deense normen een best wel aanvaardbare prijs is. De prijzen liggen hoger in het weekend dan in de week. Tegen een toeslag kan je er ook ontbijten. Bij mijn bezoek betaalde men er voor het ontbijt 75 Deense Kronen (± 10 Euro) per persoon per dag, ter plaatse aan de bar te reserveren.

Hoe bereik je Urban House?

Hostel Urban House ligt op amper 100 meter van het centraal station van Kopenhagen (København H) en op wandelafstand van het stadscentrum.

Urban House by Meininger op de kaart

Booking.com

0 reacties op “Urban House: Hippe hostel in Kopenhagen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: