Award

Patat! Genomineerd voor de Belgian Travel Blog Awards 2022

De jaarlijkse hoogmis voor de Belgische reisblogger

Begin februari werd ‘Op Congé met Xavier’ zomaar even genomineerd voor de 𝐁𝐞𝐥𝐠𝐢𝐚𝐧 𝐓𝐫𝐚𝐯𝐞𝐥 𝐁𝐥𝐨𝐠 𝐀𝐰𝐚𝐫𝐝𝐬 2022 in de categorie 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐭𝐚𝐲𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐒𝐭𝐨𝐫𝐲. En dat dankzij een ronkende reportage over het ontdekken van het glooiende Pajottenland in een ouderwets 2 pk’tje! Winnen deden we helaas niet, maar het was al een grote eer om erbij te mogen zijn. Benieuwd naar dit geitewollen verhaal? Check dan als de bliksem de genomineerde reportage “𝐕𝐨𝐨𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐦𝐞𝐭 𝐝𝐞 𝐠𝐞𝐢𝐭!

Last updated on december 22nd, 2022

Achterruit van een Citroën 2PK
Koplamp van een Citroën 2PK

Oprechte dank aan Sofie Ostyn van Events on Wheels om ons vorig jaar naar het Pajottenland uit te nodigen, aan Thx.Agency voor het organiseren van de awards en uiteraard ook aan de jury van de Belgian Travel Blog Awards voor de nominatie.

Award gesponsord door Visit Brabant.

1 reactie op “Patat! Genomineerd voor de Belgian Travel Blog Awards 2022

  1. Danny Taelemans

    Dikke proficiat, Xavier. Dat je genomineerd bent, is méér dan verdiend. De passie voor het reizen én de fantastische manier van schrijven, doen ons van jouw verhalen smullen. En wat een pareltjes in eigen land laat je ons ontdekken! Met jouw beschrijvingen hebben we direct zin om te vertrekken en we krijgen alle nodige informatie. Eigenlijk hoeven we alleen maar te genieten. Super wel bedankt! Doe zo verder!! Wat ons betreft krijg jij die award direct : dubbel en dik verdiend!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: