Logeren

St. George Lycabettus

Lifestyle-boetiekhotel in de bruisende wijk Kolonaki, met ongetwijfeld het mooiste uitzicht op de Atheense Akropolis (Griekenland)

Griekenland / Athene

Last updated on januari 25th, 2022


Dit lifestyle-boetiekhotel in Athene schurkt intiem aan tegen de steile hellingen van de Lycabettusheuvel. St. George Lycabettus ligt op die manier misschien niet erg centraal in de binnenstad, maar haar ligging nabij de bruisende wijk Kolonaki met z’n vele bars en restaurants zorgt ook al voor het nodige vertier in de buurt. Het Syntagmaplein bevindt zich desalniettemin op hooguit een kwartiertje wandelen. Het paradepaardje van dit eigentijdse vijfsterrenhotel is toch wel het panoramische dakterras met bar, restaurant en zelfs een rooftop pool. Vanaf hier geniet je met volle teugen van wat met voorsprong het mooiste zicht over de stad en haar Akropolis is. Overtuigd om dit unieke hotel te boeken? Vermijd dan alleszins de standaardkamer (met de veredelde naam ‘Courtyard Atrium’), daar je uitzicht in dat geval beperkt is tot een saaie gevel. Ga dan eerder voor een boutique-kamer, die een balkon met (zijdelings) zicht op de Akropolis garandeert.


Je kan je verblijf bij St. George Lycabettus boeken via touroperator Transeurope. Vanaf 63 Euro p.p. per nacht in een standaardkamer, vanaf 88 Euro p.p. per nacht in een boutique-kamer (inclusief ontbijt). Info en boekingen: transeurope.com.

Metrostation Evangelismos (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ) bevindt zich op 700 meter van het hotel, langsheen metrolijn 3 die het centrum van Athene met de luchthaven verbindt.


sglycabettus.gr


Meer in en rond Athene

0 reacties op “St. George Lycabettus

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: