Logeren

La Mom Hostelo

Kleinschalige hostel in Pai (Noord-Thailand)

Noord-Thailand / Pai

Last updated on januari 25th, 2022


Pal in het centrum van Pai ligt deze parel van een hostel. Je hoeft er nog maar de deur uit te vliegen, of je wordt al meteen bedwelmd door de levendige ambiance die in dit sfeervolle stadje heerst. De afstand tot de leukste bars, restaurants en eetkraampjes met overheerlijke street food kan je gerust in aantal passen uitdrukken. Wil je het even iets rustiger aan doen? Dan kan je ook een biertje uit de koelkast aan de receptie grijpen (betalend) en je op het kleine terras van de hostel installeren. De hostel serveert helaas geen ontbijt en beschikt ook geen keuken, maar de alternatieven in de buurt zijn legio. Zo hoef je voor koffie en spek met eieren maar enkele minuten te slenteren naar Red Bike Kitchen.

La Mom Hostelo heeft maar een handvol gedeelde kamers, bestaande uit vier of acht slaapplaatsen in eigentijdse stapelbedden. Aan iedere kamer grenst tevens een minuscuul terras, ideaal om bijvoorbeeld je zwembroek te laten opdrogen na een bad in één van de warmwaterbronnen in de buurt. Er is in het gebouw slechts één gedeelde badkamer met uiterst propere douches aanwezig, wat ruimschoots genoeg is voor het aantal gasten die de hostel maar kan herbergen. Kijk zeker ook eens naar beneden, want overal in de hostel ligt er een mooie tegelvloer. Het zit hem soms in de details.


Ik betaalde 350 THB (≈ € 10) per nacht, voor een slaapplaats in een gedeelde kamer met twee stapelbedden, zonder ontbijt.

De ingang van de hostel ligt in een doodlopende zijtak van de levendige straat vol met bars en restaurants. De scooter kan je veilig achterlaten voor de hostel.


hostelworld.com


Meer in Noord-Thailand

1 reactie op “La Mom Hostelo

  1. Pingback: Het betoverende noorden van Thailand – Op Congé met Xavier

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: