Logeren

Hotel Monastyrski

Charmant driesterrenhotel in Minsk (Wit-Rusland)

Wit-Rusland / Minsk


Dit charmant driesterrenhotel met karakter ligt in de oude stad van Minsk. Van hieruit kun je haast alles te voet verkennen en vind je in de omliggende straten een ruime keuze aan restaurants, cafés en clubs die voor het nodige vertier zorgen tot in de vroege uurtjes. Hotel Monastyrski is gevestigd in een voormalig klooster uit de 17e eeuw waarvan de ziel nog steeds levendig aanwezig is in de gebouwen. Lange, brede gangen met gewelfd plafond verbinden de vertrekken met elkaar en in de verschillende kamers met antiek, houten meubilair waan je je even helemaal bij de paters. In het restaurant wordt er iedere morgen een ontbijtbuffet geserveerd, ’s avonds is het mogelijk om in de bar een potje biljart te spelen. Een potje zweten kan dan weer in de private sauna met bijhorend plonsbad, die je op voorhand dient te reserveren. Je kan er ook jezelf onder handen laten nemen met een deugddoende massage.

‘s Nachts kan er in de omliggende straten soms wat geluidsoverlast zijn van mensen die van de nabijgelegen uitgaansbuurt terugkeren, vooral in de weekends dan.


Vanaf 184 BYN (≈ € 60) per nacht voor een tweepersoonskamer met één dubbel of twee enkele bedden, inclusief ontbijt.

Metrostation Kastryčnickaja / Kupalaŭskaja ligt op tien minuten wandelen van het hotel, aan het Oktoberplein. Beide Minskse metrolijnen stoppen hier. Er is ook nog een dichter metrostation Niamiha op drie minuten wandelen, maar die wordt enkel door de rode Awtazavodskaja-lijn bediend.


Monastyrski.by


Meer in Minsk

1 reactie op “Hotel Monastyrski

  1. Pingback: Mysterieus Minsk – Op Congé met Xavier

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: