Logeren

Achilles / Achilles Hill

Twee kleinschalige, familiaal gerunde driesterrenhotels in het charmante kuststadje Methoni (Peloponnesos, Griekenland)

Griekenland / Peloponnesos / Methoni


Achilles en Achilles Hill zijn twee kleinschalige, familiaal gerunde driesterrenhotels in het charmante kuststadje Methoni, in de Griekse regio Messenië. Ze worden respectievelijk door broer en zus uitgebaat. Twee budgetvriendelijke opties om het ongerepte zuidwesten van de Peloponnesos in stijl te ontdekken.

Achilles ligt pal in het centrum van Methoni, vlakbij het Venetiaans Fort en het strand. Slechts 13 rustiek ingerichte kamers telt dit charmante hotel. Er wordt enkel ontbijt geserveerd in het restaurant, maar in de buurt vind je knusse eetgelegenheden bij de vleet.

Achilles Hill op zijn beurt ligt op een heuvel nét buiten Methoni. Het centrum met zijn bars en restaurants bevindt zich desalniettemin nog steeds op wandelafstand (1,3 km). Het strand heb je al op 450 meter van het hotel. Achilles Hill werd nog maar in 2018 geheel gerenoveerd en oogt dan ook erg fris en modern. Vooral ook dankzij het trendy meubilair. Alle 29 kamers beschikken over een balkon met puik uitzicht op Methoni, het Venetiaans Fort en de bijhorende baai.


Je kan je verblijf bij Achilles en Achilles Hill boeken via touroperator Transeurope. Vanaf 33,30 Euro p.p. per nacht (inclusief ontbijt). Beide hotels hanteren dezelfde prijzen. Info en boekingen: transeurope.com.

Achilles en Achilles Hill bevinden zich op 54 km (1 uur 15 min.) van de luchthaven van Kalamata en op 314 km (3 uur 45 min.) van de luchthaven van Athene. Gratis parking bij het hotel.


achilleshotel.com / achilleshillhotel.com


Meer op de Peloponnesos

0 reacties op “Achilles / Achilles Hill

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: