Hotel ★★★★★ Resort

De Grande Classe van Grecotel

Een ode aan een Griekse hotelketen waar luxe, lekker eten en topservice centraal staan

Met meer dan dertig vijfsterrenhotels en -resorts in hun portefeuille kaapt Grecotel trots de titel weg van grootste hotelconcern in Griekenland. Je vindt ze overal in het land: van Kreta, over het vasteland tot op de Cycladen. Wat de vestigingen van dit luxemerk zo bijzonder maakt? Hun markante architectuur en interieurs, de oogstrelende stranden en zwembaden, een goddelijke keuken en bovenal hun toegewijd personeel dat er steeds met de glimlach hun gasten vorstelijk in de watten legt. En toch zijn de hotels en resorts van Grecotel verre van identiek. Waar je ook incheckt, telkens kom je weer in een vat vol nieuwe verrassingen terecht. Heb ik je nu helemaal nieuwsgierig gemaakt? Ga dan zeker eens grasduinen in mijn persoonlijke selectie hieronder en zwerf samen met mij mee doorheen de wondere wereld van Grecotel.

Agreco Farm

Wist je trouwens dat Grecotel op Kreta ook een eigen boerderij bezit? Bij ‘Agreco Farm’ in Adele, vlakbij de stad Rethymnon, produceert men onder andere zeep, wijn en olijfolie voor de hotels en resorts van de Griekse keten. Dagelijks worden er gidsbeurten gegeven. Achteraf kan je dan aan tafel schuiven voor een verrukkelijk Kretenzisch feestmaal in hun eigen taverna. Meer info: agreco.gr.

Agreco Farm – Taverna

Meer in Griekenland

1 reactie op “De Grande Classe van Grecotel

  1. Pingback: Zomerkriebels op Kreta – Op Congé met Xavier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: